Idag har jag varit och föreläst med min kollega på Bloggkommentatorerna.se. Det gick bra. Hoppas att det blir fler tillfällen.
Dagens uppdrag.
Dagens outfit.
Dagens middag.
Ytterligare en mjölkfri rätt baserad på kokosgrädde och tomatsås. Bra för de som är gluten- och laktoskänsliga.
Tomat och kokoskyckling
4 kycklingfiléer
1 paket kokosgrädde
1 burk skalade hela tomater
haricot vertes
smör
basilika
salt
vitpeppar
brysselkål
grönsallad
Gör så här:
Dela kycklingen i bitar. Stek den i pannan i smör. Häll på kokosgrädden och tomaterna. Låt puttra och häll i kryddor. Lägg i haricot vertes när det är 5 minuter kvar så att de inte blir sönderkokta. Smaka av och servera med kokt brysselkål med smält smör och salt på. En grönsallad på det också så blir det perfekt. För att få upp fetthalten tog jag majonnäs på salladen. Det är inte med på bilden.
Smaklig måltid och Ät Ultimat!
Det här är ju helt klart ett recept även för oss som tål mjölkprodukter!
Vad fin du är i ditt mörka hår! Visst är det roligare att vara mörk
Maten ser väldigt smarrig ut, kanske ska pröva det ikväll. Kände dock inte till att det fanns kokosgrädde ?! Vet ej om de har det på närmaste affären, men det kanske funkar med kokosmjölk också.